Снимка Уикипедия - Лидерът на Хизбула се похвали, че не е

...
Снимка Уикипедия - Лидерът на Хизбула се похвали, че не е
Коментари Харесай

Лидерът на Хизбула: Добре съм, благодаря

Снимка Уикипедия - 

Лидерът на Хизбула се похвали, че не е болен, както мнозина се съмняваха.

Лидерът на ливанската организация Хизбула Сайед Хасан Насралла сподели през днешния ден, че е в положително здравословно положение, и благодари на всички, които са били загрижени за него, съобщи Ройтерс.

" Човешкото създание е човешко създание, от време на време се разболяваш или уморяваш ", съобщи Насралла в тирада по малкия екран, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Той не изглеждаше добре при предходната си тирада на 25 май, когато от самото начало кашляше, само че след това сподели, че имал алергични проблеми и положението му не било съществено.

" Някои хора ни отписаха, а някои започнаха да търсят правоприемник, аз убеждавам тях ", съобщи Насралла, имайки поради слуховете в обществените медии след последната му поява, в които се намекваше, че той е смъртно болен.

" Някои хора показаха своята обич, раздаваха самун и сол, писаха и се обаждаха, убеждавам и тях, някои изпратиха медикаменти и мед ", сподели той.

" Оценявам тяхната обич и благодаря на всички ", съобщи Насралла, който оглавява Хизбула от съвсем 30 години.

/24 часа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР